Följ oss på:

 

Halland

Köp våra Kök och Köksluckor i Hallands län

Vi på Novaflex har mer än 30 års erfarenhet av att renovera kök och så har många av våra återförsäljare i Hallands län. Istället för att ha egna säljare så har vi valt att ta vara på den kunskap som många säljare och köksdesigners har ute på landets fristående köksbutiker. Det är därför vi idag samarbetar med några av dem ledande köksbutikerna i Hallands län.

Genom att besöka någon av våra återförsäljare så kan du vara säker på att du får expertrådgivning från kunniga och välutbildade kökssäljare. Vi skulle rekommendera dig att boka ett personligt möte då du och en säljare träffas för att gå igenom hur man skulle kunna förbättra ditt kök samt titta på vårt stora utbud av köksluckor och köksinredning.

Vill du komma i kontakt med någon av våra återförsäljare i Hallands län? Då hittar du alla kontaktuppgifter du kan behöva här nedan. Alternativt kan du boka ditt personliga möte direkt här på hemsidan eller så kan enkelt gå till respektive återförsäljares hemsida för att få mer information.

Just nu har vi återförsäljare som kan hjälpa er att designa ett nya kök samt vissa provluckor och utställningskök i område runt Halmstad, Veddige, Åsby, Laholm och Kungsbacka.

Kontakta någon av våra köksexperter idag så hjälper dem dig att skapa ditt drömkök!

Köksbutiker i Hallands län som säljer Novaflex

Joan Axelsson

Axelsson & Söner AB

Sennanvägen 55, Oskarström
035 – 607 50
axelsonosoner.se

Thomas Gustafsson

Thomas Montage

Eftra Drejarens 416, Heberg
0346 – 159 93
thomasmontage.se