Följ oss på:

 

Jönköping

Köp våra Kök och Köksluckor i Jönköping län

Vi på Novaflex har mer än 30 års erfarenhet av att renovera kök och så har många av våra återförsäljare i Jönköping län. Istället för att ha egna säljare så har vi valt att ta vara på den kunskap som många säljare och köksdesigners har ute på landets fristående köksbutiker. Det är därför vi idag samarbetar med några av dem ledande köksbutikerna i Jönköping län.

Genom att besöka någon av våra återförsäljare så kan du vara säker på att du får expertrådgivning från kunniga och välutbildade kökssäljare. Vi skulle rekommendera dig att boka ett personligt möte då du och en säljare träffas för att gå igenom hur man skulle kunna förbättra ditt kök samt titta på vårt stora utbud av köksluckor och köksinredning.

Vill du komma i kontakt med någon av våra återförsäljare i Jönköping län? Då hittar du alla kontaktuppgifter du kan behöva här nedan. Alternativt kan du boka ditt personliga möte direkt här på hemsidan eller så kan enkelt gå till respektive återförsäljares hemsida för att få mer information.

Just nu har vi återförsäljare som kan hjälpa er att designa ett nya kök samt vissa provluckor och utställningskök i Aneby.

Kontakta någon av våra köksexperter idag så hjälper dem dig att skapa ditt drömkök!

Köksbutiker i Jönköping län som säljer Novaflex

Ulf Holgersson

Bygg & Mark i Höglandet

Blåbärsstigen 6, Aneby
0380 – 408 24
uffeholgersson@msn.com

Peter Wiberg

PBW Bygg & Måleri

Trädgårdsgatan 20, Vetlanda
070 – 352 55 12
pbw.se

Svenne Samuelsson

Bysnickarna Möbel & Legotillverkning AB

Hestra, Ydre
014 – 04 13 20
bysnickarna.com