Följ oss på:

 

Köksskåp

 • Bänkskåp

  Bänkskåp

  Är du i behov av nya bänkskåp till ditt kök? Hos oss hittar du ett brett utbud av bänkskåp av högkvalité. Läs mer om våra bänkkåp här!

  Se alla skåp
 • Väggskåp

  Väggskåp

  Ska du köpa nya överskåp till köket? Hos oss hittar du ett brett utbud av överskåp och väggskåp i hög kvalité. Se alla skåp här!

  Se alla skåp
 • Högskåp

  Högskåp

  Söker du efter nya högskåp till ditt kök? Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du ett stort utbud av högskåp i högkvalité. Se alla högskåp här!

  Se alla skåp

Information om våra Köksskåp

Våra köksskåp går att få i anpassade bredder och som standar erbjuder vi 70 djupa skåp. (Standard bredden hos våra konkurrenter är oftast 60 cm) I och med att vi kan erbjuda måttanpassade skåp så är det enkelt att skapa det perfekta köket. Här nedan hittar du information om våra olika skåptyperna och vad du bör tänka på när du väljer köksskåp till ditt nya kök.

Bänkskåp

Som standard erbjuder vi våra underskåp i en rad olika bredder från 20 cm till över 100 cm. Men kom ihåg skulle du behöva något specialanpassat skåp så kan vi tillverka det! Våra diskbänksskåp finns i bredderna 60, 80 och 100 cm då många vaskar / hoar är tillverkade för dessa bredder.

När det kommer till färger så är alla våra stommar vita som standard, men som special kan vi erbjuda färganpassade kanter / lister och då kan du få samma färg / material som köksluckan.

Två typer av lådor – Hos oss kan du välja mellan två olika typer av lådor.

Intivo – Vår standardlåda, med fullutdrag och mjukstängning. Då lådan går att dra ut helt får du optimal överblick över vad som finns i lådan. Standarddjupet är 550 mm och som tillval finns utökat låddjup till 650 mm.

Metabox – Projektlåda och renoveringslåda, med enkelsidig låda och mjukstängning som tillbehör, bärförmåga 25 kg. Låddjup 500 mm.

Väggskåp

Väggskåp kallas ibland även överskåp och dessa skåp monteras på väggen och ungefär 50 cm från bänkskivan. Väggskåpen finns precis som bänkskåpen i olika bredder, men de är inte lika djupa. Dock går dessa skåp att få i olika höjder vilket gör det möjligt att anpassa kökets design och utseende.

Självklart kan du även montera belysning under våra väggskåp.

Högskåp

Högskåpen har plats för mycket innehåll och är ett perfekt val när du vill ha gott om förvaringsutrymme, men tänk på att du bänkyta. Våra högskåp går att få med antigen hyllor eller backar / lådor som gör det möjligt att dra ut hela skåpets innanmäte, vilket gör det möjligt att få en bra överblick av vad som finns i skåpet, samtidigt som det blir mer lättåtkomligt.