Följ oss på:

 

Om Priser

Hur mycket kostar ett nytt kök?

Det är ju en berättigad fråga, man fastnar för ett kök och då är det naturligt att undra vad det kostar, på ett ungefär i alla fall. De flesta av oss har ju någon form av budget att röra sig med.

Tyvärr är det inte så enkelt, alla kök är olika. Antalet köksskåp och luckor varierar. Priset för olika sorters bänkskivor, handtag och beslag, kantlister och snickerier skiljer sig förmodligen mer än du anar. Lägg dessutom till olika typer av inredning då blir det lätt väldigt komplicerat. Ett hyllplan kostar inte så mycket men vill du ha källsorteringinredning, hörnskåp med lådor eller karuseller eller en maskinlyft så får du räkna med att priset kommer skjuta iväg en hel del. Inredning ensam kan lätt fördubbla ursprungspriset, allt hänger på vilken utrustningsnivå du väljer.

För att du ändå skall få en fingervisning om vad det kostar, på ett ungefär har vi ritat upp ett exempel kök. Detta kök har vi utrustat på tre olika sätt: budget, standard, premium. Detta kan du titta närmare på under sidan prisgrupper, så kommer du förstå det bättre.

När du sedan tittar på våra olika kök så har vi angett vad ovan nämnda exempel kök skulle kostat med den luckmodellen i standard utrustningsnivån. Då får du ett hum om att den ena modellen kostar lite mer än den andra. Det kommer tyvärr inte att kunna ge dig ett pris på ditt eget köksprojekt. Men lite mer vet du. Så när du träffar vår återförsäljare så kan du hjälpa till på ett bra sätt, så ni hamnar rätt från början. För om du kan berätta för vår lokala representant, så här stor budget har jag, de här luckmodellerna faller mig i smaken och här är måtten på mitt kök. Då kommer vi kunna hjälpa dig att hitta ett kök i din stil, för dina behov och som passar din plånbok.