Följ oss på:

 

Luckbyte

RENOVERA KÖKET SMART & ENKELT MED ETT LUCKBYTE

Något du garanterat får när du köper en köksrenovering från Novaflex är valfrihet. Vi har ett brett sortiment, både när det gäller mått, material och ytbehandlingar. Ta med alla dina funderingar, idéer och önskemål till någon av våra lokala representanter så hjälper de dig forma ditt nya kök precis som du vill ha det.

Hos oss hittar du allt och du beställer endast det som du behöver. Förmodligen är det inget fel på dina stommar men kanske vill du förnya köket med lite nya färger och smarta lösningar? Vi är ett av Sveriges ledande företag inom luckbyten och i vårt breda sortiment hittar du garanterat produkter som matchar dig och ditt hem.

Vi erbjuder luckor i en rad olika stilar, allt från modernt till lantligt. Tillsammans med snygga tillbehör som ljusramlister, pilastrar, kryddhyllor och vinställ blir kombinationsmöjligheterna obegränsade. Vill du komplettera med nya stommar hjälper vi dig självklart med detta också. I ett första skede erbjuder vi gratis hembesök.

DITT FÖRSTA VAL

Design, vad tycker du om. Vilken stil passar dig. Bilda dig en uppfattning om vad du tycker om, gör en budget och kontakta sedan vår lokala representant. De är experter på vad som kan åstadkommas i ett kök, enkla och avancerande funktioner.

Klicka nedan för att hitta närmsta återförsäljare och butik där du kan titta på våra kök och köksluckor samtidigt som du får inspiration till ditt nya kök.

Hitta butik

FUNKTIONER I KÖKET

I det moderna köket är valet av lådor viktigt. Vi erbjuder allt från enkla lådor på hjul till mjukstängande lådor med fullutdrag. Det är väldigt enkelt att måttanpassa dagens moderna lådsystem till att passa alla typer av köksinredning. Det innebär att vi kan erbjuda utdrag för både skafferiprodukter, grytor och hushållsprodukter. Med modern inredning i lådorna kan även äldre kök erbjuda alla finesser hemmakocken drömmer om i sitt moderna kök. Vi har många smarta lösningar som kan måttanpassas och justeras helt efter dina önskemål.

DET VI ERBJUDER

Vi erbjuder dig en köks- och förvaringslösning på den befintliga stommen. Efter ett hembesök, mäter, tillverkar och monterar vi köksluckor och lådor på dina befintliga stommar. Tillverkningen har vi vid vår fabrik i Rävlanda. Allt du behöver göra är faktiskt bara att välja design.

Se våra köksluckor

LÅT OSS HJÄLPA DIG RENOVERA KÖKET

Vi tillverkar måttanpassade luckor utifrån dina önskemål och vid leverans hjälper vi dig med monteringen. Ett luckbytet är ett smart, enkelt och billigt sätt att förnya kök på.

Är du osäker på var du ska börja? Vi har lång erfarenhet av att renovera kök och det enklaste sättet för att komma igång är att boka ett kostnadsfritt hembesök!

När du bokar ett hembesök så kommer någon av våra återförsäljare hem till er och hjälper er planera allt som rör köket! Med hjälp av er tar vi sen fram en design som ni gillar! Självklart får ni även reda på vad köket kommer kosta!

Vill du veta mer? Klicka nedan!

Så går ett luckbyte till