Följ oss på:

 

Nytt Kök

Nytt kök? Vi erbjuder unika helhetslösningar!

Vi vet att det kan vara en besvärlig process att välja, måttanpassa och montera ett nytt kök. Med oss kan du lita på att vi alltid finns nära till hands för att vägleda dig genom hela processen. Vi ser till att du utnyttjar din köksyta maximalt och tillsammans med dig tar vi fram en unik och kostnadseffektiv helhetslösning som infattar kökets alla delar: stommar, luckor, bänkskivor, lådsystem och tillbehör. Vid leverans hjälper vi dig självklart också med montering.

Ett Novaflexkök är tack vare bra råmaterial och stark konstruktion ett kök som håller sig snyggt och fräscht länge. Våra stommar och luckor finns i en mängd olika färger och utföranden allt från massivt trä till lackerat.

STOMMAR

Alla stommar är tillverkade av 16 mm melaminbelagd formskiva, Skåpens insidor är som standard klädda med vit melamin, Som tillval finns ek, björk, bok, valnöt, röd-al, mjölk-ek och grå melamin.

Du kan även välja på att få en vit melaminstomme kantad med ABS framkant i ek, björk, bok, valnöt, röd-al, mjölk-ek och grått eller träframkant vaxad eller betsad i träslagen ek, björk, bok, valnöt. Stommarna kan också målas i någon av våra utvalda färger eller i valfri NCS-kulör. Läs mer om våra köksskåp och stommar här.

MÅTT

Novaflexs sortiment av stommar är mycket brett och omfattar allt från det smalaste handduksskåp till lådhurtsar på 1000 mm. Att hålla sig till de vanligaste måtten är det enklaste sättet att matcha ihop stommar med de vanligaste vitvarorna och med den stora valfriheten vårt sortiment innebär kommer du långt.

Vi har också ett omfattande urval av hyllor, krönlister, konsoler och andra detaljer som passar till och ytterligare kan förstärka utseendet hos köket du valt.

LUCKMODELLER

Kökets utseende bestäms till stor del av luckmodellen, eftersom det avgör hur mycket av stommen som blir synlig. Beslag och övrig trustning i samma stil förstärker luckans och stommens karaktär ytterligare, och hjälper dig skapa den typ av kök du vill ha

KUNDANPASSNING OCH SPECIAL

Ovanligt högt eller lågt i tak, eller en vägg som inte stämmer helt med de vanliga skåpsbredderna är inga problem. Vi anpassar helt enkelt köket efter rummet, istället för att du ska tvingas göra det omvända. Prata gärna med närmaste återförsäljare om du är intresserad av att vi skapar något som är anpassat utifrån dina önskemål.