Följ oss på:

 

Örebro

Köp våra Kök och Köksluckor i Örebro

Vi på Novaflex har mer än 30 års erfarenhet av att renovera kök och så har många av våra återförsäljare i Örebro. Istället för att ha egna säljare så har vi valt att ta vara på den kunskap som många säljare och köksdesigners har ute på landets fristående köksbutiker. Det är därför vi idag samarbetar med några av dem ledande köksbutikerna i Örebro.

Genom att besöka någon av våra återförsäljare så kan du vara säker på att du får expertrådgivning från kunniga och välutbildade kökssäljare. Vi skulle rekommendera dig att boka ett personligt möte då du och en säljare träffas för att gå igenom hur man skulle kunna förbättra ditt kök samt titta på vårt stora utbud av köksluckor och köksinredning.

Vill du komma i kontakt med någon av våra återförsäljare i Örebro? Då hittar du alla kontaktuppgifter du kan behöva här nedan. Alternativt kan du boka ditt personliga möte direkt här på hemsidan eller så kan enkelt gå till respektive återförsäljares hemsida för att få mer information.

Just nu har vi återförsäljare som kan hjälpa er att designa ett nya kök samt vissa provluckor och utställningskök i Örebro.

Kontakta någon av våra köksexperter idag så hjälper dem dig att skapa ditt drömkök!

Köksbutiker i Örebro som säljer Novaflex

Jan Ring

Köksteam

Radiatorvägen 11, Örebro
019-27 45 60
koksteam.se

Peter Carlsson

Kraft Måleri AB

Idrottshuset 1A, Örebro
019 – 10 57 40
krafft-maleri.se

Lars Åke Vissberg

Stockshammar köksdesign & inredning

Stockshammarsgård, Askersund
0583 – 125 20
stockshammar.se

Roger Hytönen

Silverstadens Måleri AB

Väsbygatan 12, Sala
0224 – 232 60
silverstadensmaleri.se

Emil Andersson

Träbiten

Skagersviksvägen 3, Skagersvik
055 – 12 13 67
trabitenbyggvaror.se