Följ oss på:

 

Östergötland

Köp våra Kök och Köksluckor i Östergötland

Vi på Novaflex har mer än 30 års erfarenhet av att renovera kök och så har många av våra återförsäljare i Östergötland. Istället för att ha egna säljare så har vi valt att ta vara på den kunskap som många säljare och köksdesigners har ute på landets fristående köksbutiker. Det är därför vi idag samarbetar med några av dem ledande köksbutikerna i Östergötland.

Genom att besöka någon av våra återförsäljare så kan du vara säker på att du får expertrådgivning från kunniga och välutbildade kökssäljare. Vi skulle rekommendera dig att boka ett personligt möte då du och en säljare träffas för att gå igenom hur man skulle kunna förbättra ditt kök samt titta på vårt stora utbud av köksluckor och köksinredning.

Vill du komma i kontakt med någon av våra återförsäljare i Östergötland? Då hittar du alla kontaktuppgifter du kan behöva här nedan. Alternativt kan du boka ditt personliga möte direkt här på hemsidan eller så kan enkelt gå till respektive återförsäljares hemsida för att få mer information.

Just nu har vi återförsäljare som kan hjälpa er att designa ett nya kök samt vissa provluckor och utställningskök i Mjölby, Motala, Linköping, Skärblacka och Norrköping.

Kontakta någon av våra köksexperter idag så hjälper dem dig att skapa ditt drömkök!

Köksbutiker i Östergötland som säljer Novaflex

Viktoria Herbertsson

Elon I Motala

Vintergatan 16, Motala
0141 – 539 50
elon.se

Daniel Beijer

Elon Coldman

Duvkullestigen 7, Linköping
013 – 16 25 15
elon.se

Mats Abrahamsson

Ödmans från golv till tak AB

Norrköpingsvägen 36, Finspång
0122 – 18 750

Lars Nilsson

BK:s Lack

Hantverksvägen 7, Nyköping
015 – 521 55 90
bkslackinykoping.se

Kajsa Alderud

Renovera Din Bostad i Nyköping AB

Spireagången 14, Nyköping
070 – 560 72 72
renoveradinbostad.se

Linus Wastesson

Wastessons Lackering

Margaretagatan 25, Söderköping
0121 – 144 73
lacken.net