Följ oss på:

 

Skåne

Köp våra Kök och Köksluckor i Skåne

Vi på Novaflex har mer än 30 års erfarenhet av att renovera kök och så har många av våra återförsäljare i Skåne. Istället för att ha egna säljare så har vi valt att ta vara på den kunskap som många säljare och köksdesigners har ute på landets fristående köksbutiker. Det är därför vi idag samarbetar med några av dem ledande köksbutikerna i Skåne.

Genom att besöka någon av våra återförsäljare så kan du vara säker på att du får expertrådgivning från kunniga och välutbildade kökssäljare. Vi skulle rekommendera dig att boka ett personligt möte då du och en säljare träffas för att gå igenom hur man skulle kunna förbättra ditt kök samt titta på vårt stora utbud av köksluckor och köksinredning.

Vill du komma i kontakt med någon av våra återförsäljare i Skåne? Då hittar du alla kontaktuppgifter du kan behöva här nedan. Alternativt kan du boka ditt personliga möte direkt här på hemsidan eller så kan enkelt gå till respektive återförsäljares hemsida för att få mer information.

Just nu har vi återförsäljare som kan hjälpa er att designa ett nya kök samt vissa provluckor och utställningskök i Veberöd, Helsingborg, Ängelholm, Kristianstad, Ystad, Sölvesborg och Karlshamn, Malmö, Staffanstorp, Trelleborg, Ystad, Svedala, Höllviken, Sjöbo, Lund, Kristianstad, Hässleholm,  Höganäs, Landskrona, Eslöv,  Svalöv.

Kontakta någon av våra köksexperter idag så hjälper dem dig att skapa ditt drömkök!

Köksbutiker i Skåne som säljer Novaflex

Henric Bengtsson

KÖKSLAND I VEBERÖD AB

Södra Järnvägsgatan 3, Veberöd
046 – 23 86 60
koksland.se

Ulf & Göran

Skånsk Köksinteriör

Åkervägen 72, Åkarp
040 – 685 n00 45
köksinteriör.se

Hans Gustavsson

Sparkök ND Syd AB

Stillmansgatan 12, Malmö
040 – 18 25 90
sparkok.se

Anders Månsson

Anders Månssons Måleri AB

Metallgatan 21A, 262 72 Ängelholm
0705- 102022
månssonsmåleri.se

Niklas Hammerfelt

KullaKök AB

Revärsgatan 1, Helsingborg
0706 – 15 88 87
kullakok.se

Erik Gustavsson

EG Bygg AB

Industrigatan 18, Vinslöv
044 – 851 00
egbygg.se