Följ oss på:

 

Skåne

Köp våra Kök och Köksluckor i Skåne

Vi på Novaflex har mer än 30 års erfarenhet av att renovera kök och så har många av våra återförsäljare i Skåne. Istället för att ha egna säljare så har vi valt att ta vara på den kunskap som många säljare och köksdesigners har ute på landets fristående köksbutiker. Det är därför vi idag samarbetar med några av dem ledande köksbutikerna i Skåne.

Genom att besöka någon av våra återförsäljare så kan du vara säker på att du får expertrådgivning från kunniga och välutbildade kökssäljare. Vi skulle rekommendera dig att boka ett personligt möte då du och en säljare träffas för att gå igenom hur man skulle kunna förbättra ditt kök samt titta på vårt stora utbud av köksluckor och köksinredning.

Vill du komma i kontakt med någon av våra återförsäljare i Skåne? Då hittar du alla kontaktuppgifter du kan behöva här nedan. Alternativt kan du boka ditt personliga möte direkt här på hemsidan eller så kan enkelt gå till respektive återförsäljares hemsida för att få mer information.

Just nu har vi återförsäljare som kan hjälpa er att designa ett nya kök samt vissa provluckor och utställningskök i Veberöd, Helsingborg, Ängelholm, Kristianstad, Ystad, Sölvesborg och Karlshamn, Malmö, Staffanstorp, Trelleborg, Ystad, Svedala, Höllviken, Sjöbo, Lund, Kristianstad, Hässleholm,  Höganäs, Landskrona, Eslöv,  Svalöv.

Kontakta någon av våra köksexperter idag så hjälper dem dig att skapa ditt drömkök!

Köksbutiker i Skåne som säljer Novaflex

Henric Bengtsson

KÖKSLAND I VEBERÖD AB

Södra Järnvägsgatan 3, Veberöd
046 – 23 86 60
koksland.se

Jan Olsson

Köksbyggaren AB

Designgården, Döshultsvägen 658, Viken
042 – 21 05 00
koksbyggaren.se

Hans Gustavsson

Sparkök ND Syd AB

Stillmansgatan 12, Malmö
040 – 18 25 90
sparkok.se

Martin Palme

Sand C

Kiabyvägen 251, Fjälkinge
044 – 563044
sandc.se

Birgitta Svensson

Idékök Bygg & Inredning AB

Drottninggatan 82, Karlshamn
045 – 61 91 91
idekok.se