Följ oss på:

 

Värmland

Köp våra Kök och Köksluckor i Värmland

Vi på Novaflex har mer än 30 års erfarenhet av att renovera kök och så har många av våra återförsäljare i Värmland. Istället för att ha egna säljare så har vi valt att ta vara på den kunskap som många säljare och köksdesigners har ute på landets fristående köksbutiker. Det är därför vi idag samarbetar med några av dem ledande köksbutikerna i Värmland.

Genom att besöka någon av våra återförsäljare så kan du vara säker på att du får expertrådgivning från kunniga och välutbildade kökssäljare. Vi skulle rekommendera dig att boka ett personligt möte då du och en säljare träffas för att gå igenom hur man skulle kunna förbättra ditt kök samt titta på vårt stora utbud av köksluckor och köksinredning.

Vill du komma i kontakt med någon av våra återförsäljare i Värmland? Då hittar du alla kontaktuppgifter du kan behöva här nedan. Alternativt kan du boka ditt personliga möte direkt här på hemsidan eller så kan enkelt gå till respektive återförsäljares hemsida för att få mer information.

Just nu har vi återförsäljare som kan hjälpa er att designa ett nya kök samt vissa provluckor och utställningskök i Säffle och Kristinehamn.

Kontakta någon av våra köksexperter idag så hjälper dem dig att skapa ditt drömkök!

Köksbutiker i Värmland som säljer Novaflex

Johan King

JLB Bygghandel

Avelsäter 4, Säffle
0533 – 60 150
jlb.se

Fredrik Christiansen

Christiansen Bygg & Installation AB

Första Industrigatan 6, Kristinehamn
055 – 01 70 80
ckfd.se

Mats Engström

Metab Bygg & VVS AB

Klarälvsvägen 16, Ekshärad
0563-411 00

Michael Grenholm

Electrolux Home / Palera AB

Blockgatan 15, Karlstad
0735 – 17 71 61
electroluxhome.se

Jan Andrén

Malsjö Trä

Industrigatan 4, Grums
0555- 722 28